09 - 10 - 2021

Op woensdag 29 september werd op Urk een promotiefilm opgenomen ten behoeve van de geschiedenis fysiotherapie door WonderlandFilm. De promotiefilm is bedoeld om bekendheid te maken met de activiteiten van de Stichting Geschiedenis Fysiotherapie in het Trefpunt Medische Geschiedenis op Urk. De hele dag werden er opnames gemaakt van de locatie waar het fysiotherapeutisch erfgoed is ondergebracht. Speciale aandacht voor de collectie fysiotherapeutische apparatuur en heilgymnastische bibliotheek alsmede de opslag van documenten en archieven van de diverse Beroepsinhoudelijke Verenigingen en lid verenigingen van het KNGF. WonderlandFilm is opgericht door Marc Stekelenburg, zoon van erelid KNGF Teun Stekelenburg.

Cameraman Ingmar Kooper met Ronald Valk en Co van Dee op de set
Rob Karstens bedient de Pantosat op de set